CONFIDENȚIALITATE

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului motoare-ferestre.ro

Informații generale

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L., cu sediul in sector 2, Bucuresti, Romania, in calitate de operator de date cu caracter personal.
Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii site-ului de internet https://www.motoare-ferestre.ro.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Daca vizitati site-ul www.motoare-ferestre.ro, PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L. poate prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal. Acestea sunt:

 • nume si prenume;
 • numar de telefon;
 • adresa de e-mail;
 • adresa de facturare;
 • adresa de livrare;
 • date referitoare la modul in care utilizati site-ul, de exemplu comportamentul/preferinţele/obisnuintele dumneavoastra atunci cand navigati pe site-ul nostru;
 • orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct prin crearea unui cont de utilizator, atunci cand utilizati formulare de contact / evauare / intrebari / reclamatii sau atunci cand plasati o comanda prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului.

Daca pentru a va crea cont de utilizator pe site, utilizati contul dumneavoastra de Facebook sau Google, PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L. poate prelucra urmatoarele date publice de profil afisate de aplicaţiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

Scopurile și temeiurile prelucrării

Daca sunteti vizitator al site-ului www.motoare-ferestre.ro, PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L. poate prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

 • Pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L., respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, etc.
  Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra si PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L., definit in cuprinsul Termenelor si Conditiilor https://www.motoare-ferestre.ro/termeni/ Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L..
 • Pentru activitaţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare (e-mail, sms, telefon, posta) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L., prin intermediul site-ului.
  Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.
  Va veti putea exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea unei casutei corespunzatoare atunci cand este cazul. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi opţiunea de la finalul fiecarui e-mail/ sms conţinand comunicari comerciale. In plus, puteti sa va dezabonati prin trimiterea unui mesaj utilizand formularul de contact sau la una din adresele de e-mail furnizate in site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
 • In scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare al site-ului, realizarea de profiluri de preferinţe de consum, in principal, in vederea imbunataţiri experientei de navigare pe site.
  Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L. de a imbunatati permanent experienta clientilor pe site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
 • Pentru rezolvarea plangerilor si reclamaţiilor, pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra de navigare in site-ul nostru.
  Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L. de a asigura functionarea corecta a site-ului, precum si pentru a imbunatati permanent experienta vizitatorilor site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

Durata pentru care vă prelucrăm datele

PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L. poate prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.
In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligaţiilor legale care revin in sarcina PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L. (de exemplu, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exerciţiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).
In situaţia in care sunteti client si va exercitati optiunea de stergere a contului de utilizator, PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L. va interpreta aceasta actiune ca optiunea dumneavoastra de a va dezabona de la primirea de comunicari comerciale prin care va tinem la curent despre produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului. In acest sens, daca alegeti sa va stergeti contul de utilizator, nu va vom mai trimite e-mailuri si/sau sms-uri de acest gen. Totusi, dorim sa va informam ca stergerea contului nu va avea ca efect automat stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal. In cazul in care doriti sa nu va mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau daca doriti stergerea datelor, va puteti exercita drepturile detaliate la punctul VII de mai jos. In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel puţin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.
Daca ne-ati furnizat date personale in calitate de vizitator prin utilizarea de formulare de contact / evauare / intrebari / reclamatii, ati plasat o comanda prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului, puteti solicita in orice moment stergerea datelor cu caracter personal sau va puteti retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing.
Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L. va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L. pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.

Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L. poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L. in desfasurarea activitatii prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L. poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L. in desfasurarea activitatii prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:
 • pentru administrarea site-ului;
 • in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L. prin intermediul site-ului;
 • pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui;
 • pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor;
 • pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege;
 • atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.

Transferul datelor cu caracter personal

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L. poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L. in desfasurarea activitatii prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L. poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L. in desfasurarea activitatii prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:
 • pentru administrarea site-ului;
 • in situatiile in care aceasta comunicare ar fi necesara pentru atribuirea de premii sau alte facilitati persoanelor vizate, obtinute ca urmare a participarii lor la diverse campanii promotionale organizate de catre PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L. prin intermediul site-ului;
 • pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatirea site-ului si a serviciilor derulate prin intermediul lui;
 • pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor;
 • pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege;
 • atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.

Drepturile de care beneficiați

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

 • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L., conform celor descrise in prezentul document;
 • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L. cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
 • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri nejustificate, de catre PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L. a datelor cu caracter personal inexacte/nejustificate, precum si completarea datelor incomplete; rectificarea/completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.
 • dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:
  • acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
  • in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare;
  • in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze;
  • in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;
  • in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;
  • datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta caruia se afla operatorul.

Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L. sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice;

 

 • dreptul la restrictionarea prelucrarii in masura in care :
  • persoana contesta exactitatea datelor, pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
  • prelucrarea este ilegala, iar persoana vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
  • operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana vizata i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta sau
  • persoana vizata s-a opus prelucrarii (altele decat cele de marketing direct), pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.
 • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si (ii) dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L. catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
 • dreptul la opozitie – in ceea ce priveste activitatile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitari conform celor indicate mai jos:
  • in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care se afla persoana vizata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in temeiul interesului legitim al PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L. sau in temeiul interesului public, cu exceptia cazurilor in care PROMPT SYSTEM DISTRIBUTION S.R.L. poate demonstra ca are motive legitime si imperioase care justifica prelucarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanelor vizate sau ca scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
  • in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct.
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
 • dreptul de a va adresa Autoritaţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email
[email protected]

12 + 4 =

Alege moneda
×

Ai nevoie de ajutor?

×